Scandic – produsenten av våre baderomskabiner

Fabrikk

Scandic Element & Baderom AS

Scandic, en 100 prosent norskeid kvalitetsprodusent, ble etablert i år 2002. Scandic leverer trehuselementer til det norske markedet fra sin fabrikk i St. Petersburg. Fabrikken eies og drives av IEC-gruppen og leverer cirka 500 boliger i året.

Byggesettene produseres som elementer i moderne og nye produksjonslokaler under streng kvalitetskontroll. Alle produkter og selve produksjonen blir årlig godkjent av Sintef.

S6 A6944
S6 A6852
Om Oss Oase

Scandic Oase

Produksjonen av baderomskabinen Scandic Oase foregår i nye moderne lokaler på fabrikken, under den samme strenge kvalitetskontrollen som resten av produksjonen. Dagens produksjonslinje har en kapasitet på opp mot 800 enheter i året. Vi satser tungt på på HMS, kvalitet og tidsriktig design.

Om Oss Elementer

Scandic Element

Vi produserer også fasadeelementer i våre fabrikklokaler. Scandic Element tilbyr løsninger for elementproduksjon skreddersydd til ditt byggeprosjekt. 

Les mer på scandicelement.no

03 A0835
Tg 20398

Sintef-godkjenning

Vi har teknisk godkjenning fra Sintef (nr. TG-20398). For å oppnå teknisk godkjenning fra Sintef må våre baderomskabiner gjennom strenge kvalitetstester. Prototyper ble sendt til Sintef som en simulering av livsløpet til et bad. Alle detaljer og tegninger ble gjennomgått og godkjent. I tillegg må selve produksjonslinjene tilfredsstille spesifikke krav. For å opprettholde godkjenningen gjøres det årlig inspeksjon og kontroll fra Sintef i fabrikken.

03 A0842
03 A0822